Taba relikwieŽn. De roemruchte jaren '80 en '90 betekenden een kaalslag voor in ieder geval de grote collectie bekers. Aad Verkaaik en Peter Bego waren onderdeel van die jaren, maar bleken schatbewaarders. De meest unieke werden door hen bewaard, en zijn te bewonderen in een bekerkast in de Taba kantine. Bescheiden van formaat, maar groot van kwaliteit.

Op deze pagina komen beelden van memorabilia. Van een sigarendoos ter ere van het 25-jarig jubileum van Jumbo (Jim Grigoleit), vaantjes (Louis Jonker, broertjes Sandbrink), bekers (Peter Bego en Aad Verkaaik), Taba asbak (broertje Sandbrink), Taba speldje (Jim Grigoleit jr), Taba lucifersdoosjes (Aad Verkaaik), Taba voetbaltas (Karel en Cor Iske), etc., etc.

Hieronder toch al ťťn van de opmerkelijkste, een beker uit 1932... Taba, opgericht in 1933, wint van Bestevaer (waarschijnlijk een vereniging opgericht in de Amsterdamse Bestevaerstraat). Het is niet ondenkbaar dat Taba al als team vriendschappelijke wedstrijden speelde, voor de officiele oprichting. Zie ook de "Info" pagina.